ŞANLIURFA / HALİLİYE - Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS

Nis

Okulumuzda 7.sınıf öğrencilerimize yönelik Temmuz Ağustos çalışma takvimi planlandı. afiş hazılanarak öğrenci öğretmen ve velilerimize duyuruldu.

Nis

Öğrencilerimize yönelik mesleki kafriyer buluşmaları yapıldı.

Nis

Öğrencilerimize  sınav kaygısı ve baş etme yollarını anlatan sunumlar yapıldı.Bu sunumlar zaman zaman sınıflarda zaman zaman ise konferans salonunda gerçekleştirildi.Afiş sınıf gruplarında paylaşıldı.

Nis

Okul rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize ''Dikkat ve Odaklanma'' temalı seminer düzenlendi.Sınıf rehber öğretmenlerimizden de destek alarak semineri tamamladık.

Şbt

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin bir üst öğrenime hazırlık sürecinin etkili ve verimli hâle getirilmesini sağlamak, okullarda yürütülen akademik çalışmaları desteklemek amacıyla hayata geçirilen "Hedef YKS - LGS" Projesi kapsamında Şanlıurfa il geneli koordinasyon toplantısı 15 Şubat Perşembe günü Şanlıurfa İl Milli Eğitim konferans salonunda gerçekleştirildi.

İmam hatip lise ve ortaokullarından müdürlerimiz ile proje koordinatörlerimizin katılımıyla yapılan toplantıda LGS ve YKS'ye hazırlık kapsamında yapılan DYK çalışmaları, hazırlık kampları ve bundan sonraki süreçte neler yapılacağı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Hedef LGS 2024 Koordinasyon toplantısına okul müdürümüz Ahmet ÜNLÜKAYA ve koordinatör öğretmenimiz Ömer ÇAKMAK katıldı.

Şbt

Okulumuzca planlanan ara tatil kamp programında yaptığımız çalışmalar aşağıdaki link tıklanarak incelenebilir.

Şbt

Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında,velilerimize kursta okutulacak dersler ,ders içerikleri ve yapılacak deneme sınavları ile ilgili bigilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Hedef LGS 2024 projesi kapsamında okulumuzdaki öğretmenlere DYK kurslarında açabilecekleri programlar,içerikleri ve kursta yapılması planlanan uygulamlarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Okulumuz 7.sınıf öğrencilerine,DYK kurslarında yapılan deneme sınav sonuçları,yapılan uygulamalar tanıtıldı.Afişler okul ve sınıf panolarına asıldı.Veli whatsapp gruplarında paylaşıldı.

Ock

2024 Liselere hazırlık programı tanıtımı 7.sınıf öğrencilerimize yapıldı.

Ock

Yapılan deneme sınavlarının analizleri okul rehberlik öğretmenleri tarafından 8.sınıf velileriyle paylaşıldı.Sınav başarıları düşük öğrenciler için alınacak tedbirler görüşüldü.

Ock

Okul rehberlik servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik etkili çalışma yöntem ve teknikleri semineri verildi.Broşürler hazırlanıp okul ve sınıf panolarına asıldı.Broşürler okul veli gruplarınd paylaşıldı.

Ock

8.sınıf öğrencilerimize yönelik yarıyıl tatili için LGS kamp programı hazırlandı.Veli gruplarında afişle bilgilendirme yapılarak,öğrencilerin program takibi yapmaları istendi.Program;günlük soru hedefleri,eksik konu tamamlama görevleri,LGS deneme sınavları gibi alt başlıklardan oluşarak sistematik bir çalışma yapılması hedeflendi.

Ara

2023 LGS birincimizin 8.sınıf öğrencilerimizle buluşarak,tecrübelerinden bahsettiği bir toplantı düzenledik.

Ara

8.sınıflara LGS koordinatörümüz Ömer Çakmak tarafından soru çözüm teknikleri,soru çözerken karşılaşılan güçlükler ve soru çözmede karşılaşılan güçlüklerle ilgili seminer verildi.